Slavnik (Slovenija, Ćićarija) – 28.05.2017.

Organizator: PD „Skitaci“ – Labin, za potrebe svojih članova (mogu se pridružiti i ostali članovi HPSa)

Mjesto okupljanja: 28.05.2017, nedjelja, autobusni kolodvor Labin, okupljanje u 7:30h,  polazak u 7:45h

Prijevoz: Labin-Podgorje, osobna vozila (okvirni trošak prijevoza na bazi 4 osobe u automobilu iznosi 40 kn)

Planirani tijek ture: start planinarskoga pohoda je u malom mjestu Podgorje, smještenom ispod Slavnika; uspon traje cca 2h; uspon je lagan i pogodan za sve dobne uzraste

Trajanje ture: uspon cca 2h, silazak cca 1,30 h

Zahtjevnost: tehnički nije zahtjevna staza, kondicijski srednje zahtjevna

Potrebna oprema: Standardna planinarska oprema, zaštita od sunca, vjetra i kiše, u skladu s vremenskim uvjetima. Potrebno ponijeti dovoljno tekućine.

Topli obrok: planinarski dom opskrbljen je kuhanom hranom i pićem; a prema dogovoru možemo ručati u jednom od restorana po povratku.

Vodič: Vedran Kos (099/2613276, vedran.kos@pu.t-com.hr)

Kotizacija: 10 kuna (uključuje troškove vodiča i organizaciju izleta)

Rok za prijavu: krajnji rok za prijave i uplate je petak 26.05.2017.  u zlatarni Oroshi, na sastanku društva ili kod vodiča

 

Napomena: Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. Vodič ima pravo izmjene plana i programa ture obzirom na objektivne i nepredvidive okolnosti na samom terenu.

Komentari su zatvoreni,.