Planinarsko društvo Skitaci - Labin
Planinarska kuća Skitača
Kosi
Pogled sa Skitače

Izjava o zaštiti podataka i privatnosti na internetskim stranicama PD Skitaci

Ova izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.skitaci.com (u nastavku: internetska stranica).

Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanih u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačića Vašem uređaju.

 

Voditelj obrade osobnih podataka je:

 

PD Skitaci
Kalić 2, 52220 Labin

Telefon: 091 502 4486

e-mail: pdskitaci1@gmail.com

 

 

PD Skitaci obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza i usluga.

Putem internetske stranice moguće je prikupljanje Vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime te adresa e-pošte.

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani, osim u slučajevima gdje zakon propisuje drugačije.

PD Skitaci prikuplja podatke o Vašem računalu koristeći Google Analytics servis. Ovi podaci mogu uključivati Vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese internetskih stranica.

Prikupljene podatke Knjižnica obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetske stranice i pružanje željenih usluga.

 

Ovim Vas Knjižnica informira da imate:

-          pravo na pristup svim danim podacima,

-          pravo na njihov ispravak i dopunu,

-          pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka

-          pravo na prijenos podataka drugom Voditelju,

-          pravo na opoziv danih privola,

-          pravo na brisanje Vaših osobnih podataka u kojem će slučaju voditelj obrade obrisati podatke osim u mjeri potrebnoj za ostvarivanje legitimnih interesa voditelja obrade u skladu s propisima.

 

Ako za to imate pravni temelj, možete se žaliti na način obrade svojih osobnih podataka i zatražiti od nas da više ne obrađujemo Vaše podatke ili se možete obratiti izravno tijelu nadležnom za zaštitu podataka -  Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

 

Kolačići

 

Internetska stranica koristi kolačiće (cookies) – tekstualne datoteke koje preglednik sprema na računalni sustav. Kolačići omogućuju da prepoznamo korisnike internetske stranice. Svrha toga je da korisnik lakše koristi internetsku stranicu. Jednako tako se koriste kako bi se upamtile vaše postavke sigurnog pretraživanja, kako bismo prebrojili posjetitelje pojedine stranice. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom.

 


GOOGLE ANALYTICS

 

Na internetskoj stranici koristimo Google Analytics kako bi prikupili anonimne informacije o broju posjeta i najpopularnijim objavama. Usluga internetske analitike, među ostalim, je da prikuplja podatke o internetskoj stranici s koje je posjetitelj došao, koje je podstranice posjetio ili kako često i koliko dugo pregledava određenu podstranicu. Internetska analitika koristi se za optimizaciju internetske stranice.

Svrha Google Analytics komponente je da analizira promet na internetskoj stranici Knjižnice.

Posjetitelj se može usprotiviti prikupljanju i obradi osobnih podataka koje je generirao Google Analytics, a koji su vezani uz korištenje internetske stranice Knjižnice. Kako bi to ostvario, korisnik mora skinuti dodatak pregledniku koji se nalazi na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout i instalirati ga. Ovaj dodatak putem JavaScripta daje Google Analyticsu do znanja da se informacije o posjeti internetskoj stranici od strane posjetitelja ne smiju prikupljati i obrađivati. Google instalaciju navedenog dodatka pregledniku smatra valjanim prigovorom protiv prikupljanja osobnih podataka.

Dodatne informacije i Googleove smjernice vezane uz zaštitu osobnih podataka mogu se naći na https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ i http://www.google.com/analytics/terms/us.html. Dodatne informacije vezane uz Google Analytics mogu se pronaći na https://www.google.com/analytics/.

 

Čuvanje podataka

 

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga ili usluga za koju ste dali privolu bude pružena, osim ako zakon ne propisuje drugačije.

 

Uvjeti i izmjene

 

PD Skitaci pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske stranice te Izjave o zaštiti privatnosti na internetskoj stranici Knjižnice u bilo kojem trenutku.


Povratak

Kalendar događanja

Travanj
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


Logo

Planinarsko društvo Skitaci, osnovano je 1993. godine sa ciljem okupljanja entuzijasta, planinara ili samo onih koji vole pješačenje, prirodu i dobru zabavu.

Naši kontakti

Kalić 2
Labin, Istra
Tel: : 091/502-4486
Email: pd.skitaci@hps.hr